2013. november 26., kedd

Marci

Nikivel egy kis karácsonyi sütikészítős fotózást álmodtunk meg. Az én konyhám volt a stúdió :))) amit olyan nagyon jól sikerült feldíszítenünk, hogy fájt a szívem szétszedni. Már akkor így szerettem volna hagyni karácsonyig :) de akkor se mosogatás se sütés főzés (nem mintha olyan sokat csinálnám mindegyiket). 















Andi

Andiékról már készítettem képeket amikor a pici fiú még a pocakban volt. Most ismét megkeresett hogy készítsek róluk családi képeket. A fotózás  kicsit döcögősen indult mivel Marci egy ici- picit nyűgös volt. A megnyugtatása olyan jól sikerült, hogy az erdőben a bokrok és fák árnyékában el is szenderedett :) (amit próbáltunk kihasználni), de azután hogy aludt egy nagyot egy mosolygós baba lett belőle :))))  











Tündi

Tündinek olyan kérése volt hozzám, hogy 3 féle fotózást rakjunk össze. Szóval, legyen egy kinti családi, egy kismama és egy karácsonyi fotózásunk. Hááát, így sikerült megoldanunk :)

A szabadtéri képek:





A karácsonyi hangulatú fotók:






...és a kismama fotók











Evelin 2. sorozat

 Evivel egy-két héttel később az előző fotózás után kimentünk a Pentelei erdőbe ahová egy hintát vittünk magunkkal (és kullancsot hozunk haza magunkkal  :( )  és ott folytattuk...














Evelin

Mennyire le vagyok maradva a bejegyzéseimmel :)
Evit még az Ősz elején fényképeztem . Régóta akartam olyan sorozatot ahol a régi kopott kád is szerepet kap. Evelin benne volt hála istennek. Az egyik kedvenc szériám az utóbbi időből amit sikerült csinálnom. Remélem nektek is tetszik :)